Myytävät kohteet

As Oy Kankaanpään Pielankallio

Luonnon ja palveluiden äärellä

Hillityn ilmeikäs pihapiiri istutuksineen korostaa maltilla valittua taloyhtiön värimaailmaa. Siniharmaan ja valkoisen yhdistelmä erottaa kaksi rivitaloa ja autokatoksen maisemasta kuitenkaan rikkomatta luonnon luomia raameja. Pihasta liikkuu kävellen suoraan niin lenkkipolulle kuin kilometrin säteellä oleviin kaikkiin keskustan palveluihin.

Jokaisessa asunnossa on autokatospaikka, ulkovarasto sekä tilava terassi metsämaisemalla. Autokatoksen molemmissa päädyissä on kaksi lämmityspistokkeella varustettua varapaikkaa varattavissa vieraille tai perheen toiselle autolle.

 

Pohjaratkaisu

Pielankallion asunnoissa on riittävästi tilaa niin asukkaille kuin heidän tavaroilleen. Tila on molemmissa asuntotyypeissä avaraa ja kaappitilaa on asuntojen kokoon nähden runsaasti. Asuntojen lämmitys tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä, joten hukkatilaa ei synny lämmityspattereistakaan. Kaikissa asunnoissa autokatokseen rakennettu erillinen ulkovarasto mahdollistaa valoisan näkymän kuistilta ja kodin etupuolen ikkunoista. Terassit ovat tilavia ja takapuolella avautuukin metsämaisema, A-talossa takapihan ilmeen koristus on jylhä metsäinen kalliomaisema.

Asuntojen vakiovarusteluun kuuluu tiskikone, liesi ja jääkaappi. Kolmiossa tiskikone on sijoitettu ylös käyttöergonomian parantamiseksi. Kodinhoitohuoneessa pyykinpesukoneen aukkoon on mitoitettu mahtumaan myös kuivausrumpu ja viereisen tason alla vetolaatikkoon on upotettu kokoontaittuva silityslauta.

 

Pintamateriaalit

Eteisaula on päällystetty kokonaan laatalla, josta on suora pääsy laatoitettuun vessaan, pesuhuoneeseen ja saunaan joten märät vaatteet tai kengät eivät sisään tullessa vahingoita lattiaa. Makuuhuoneet sekä tupakeittiö on päällystetty käyttöä kestävällä laminaatilla. Seinät on kuivissa tiloissa tapetoitu, makuuhuoneissa yksi seinä tehostekuvion kera. Wc ja pesuhuone on kaakeloitu ja saunassa pintaan on asennettu kuusipaneeli. Katon valkoinen MDF-kattopaneeli on ilmeetön valojen ja ympäröivien värien tasaaja.

Asuntojen kalusteet ovat pääosin Kastanja Kalusteen laatutyötä, erikseen hankittuja wc-kalusteita lukuunottamatta.

 

Energiatehokas

Taloyhtiön asunnot on rakennettu nykyaikaisesti tiiviiksi ja lämmityksestä huolehtii kulutukseltaan edullinen sekä käyttömukavuudeltaan mainio maalämpöjärjestelmä vesikiertoisella lattialämmityksellä. Jäähdytyksestä ja ilmanvaihdosta huolehtii koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

 

Dokumentit

Rakennustapaseloste
Pohjapiirrustus A
Pohjapiirrustus B

As Oy Kankaanpään Pielankallio, 2 h+k

​Talotyyppi: Rivitalo
Osoite: Pielankatu 4, 38700 Kankaanpää
Taloyhtiössä 5 kpl 2h+k-asuntoa, joista kaksi A- ja kolme B-talossa

Omistusmuoto: Omistusasunto
Huoneluku: 2
Kuvaus huoneista: 2h,k,s,khh
Asuinpinta-ala: 64,0 m2
Rakennusvuosi: 2018
Yleiskunto: Uusi
Vapautuminen: vapaa heti

Velaton myyntihinta 128 000 €
Säilytystilat: Eristämätön ulkovarasto
Lämmönjakojärjestelmä: Lattialämmitys vesi
Lämmitysjärjestelmä: Maalämpö

 

Esittely ja lisätiedot:

Kankaanpään Laki ja Kiinteistö Oy

 

As Oy Kankaanpään Pielankallio, 3 h+k

​Talotyyppi: Rivitalo
Osoite: Pielankatu 4, 38700 Kankaanpää
Taloyhtiössä 4 kpl 3h+k-asuntoa, joista kaksi A- ja kaksi B-talossa

Omistusmuoto: Omistusasunto
Huoneluku: 3
Kuvaus huoneista: 3h,k,s,khh
Asuinpinta-ala: 80,0 m2
Rakennusvuosi: 2018
Yleiskunto: Uusi
Vapautuminen: vapaa heti

Velaton myyntihinta 158 000 €
Säilytystilat: Eristämätön ulkovarasto
Lämmönjakojärjestelmä: Lattialämmitys vesi
Lämmitysjärjestelmä: Maalämpö

 

Esittely ja lisätiedot:

Kankaanpään Laki ja Kiinteistö Oy